Выберите место доставки

Выбор страницы страны / региона может влиять на различные факторы, такие как цена, варианты доставки и доступность продукта.

Выбрать место

После того, как Вы введете почтовый индекс, мы сразу же назовем Вам контактного сотрудника, в соответствии с Вашим запросом.

UA(RU)

Presse

У Вас есть вопросы? Нужен информационный материал?
Здесь можно скачать свежую пресс-информацию и готовые к печати фотоматериалы.
Также мы будем рады Вашему телефонному звонку, электронному письму или факсу!

Контакт с прессойХотите добавить себя в список рассылки для СМИ?

Пресс-релизы по местонахождению

A helyes választás mindössze néhány kattintással: 400 különféle típusú robothoz könnyen megtalálható a legmegfelelőbb energiaellátási megoldás21.11.2018

Az igus vadonatúj robotfelszerelés-konfigurátorával néhány kattintással megtalálhatja az ipari robotok számára legbiztonságosabb és legmegfelelőbb tápellátási megoldást

Az új robotfelszerelés-konfigurátornak köszönhetően néhány kattintással megtalálhatja az ipari robotok számára legbiztonságosabb, testre szabott és legmegfelelőbb energiaellátási megoldást. Az ingyenes online eszköz segítségével a piacon elérhető több mint 400 különféle robottípus közül gyakorlatilag az összeshez az ideális megoldás.

Az ipari robotok nagy teljesítményű, háromdimenziós mozgások elvégzésére képesek. A tápellátó rendszerek megbízható védelmet biztosítanak a kábelek és csövek számára az ilyen, igen dinamikus mozgások során - gyakran három műszakban, sok-sok éven keresztül folyamatos üzemben. A megfelelő védettség azonban csak akkor garantált, ha valamennyi alkatrész pontosan az adott robottípushoz való. A pontosan odaillő alkatrészek kiválogatása időigényes folyamat, emellett igen magas hibaszázalék is társul hozzá. Az igus válasza a problémára: egyedi robotfelszerelés-konfigurátor. Ennek a minden ízében új lehetőségnek köszönhetően könnyen megtalálható a megfelelő rendszer, amelynek alapját az igus triflex R energiatovábbító lánca jelenti. Ez a könnyen beszerelhető és bekábelezhető, többtengelyű energiatovábbító lánc az összes irányban való mozgás során hatékony védelmet nyújt a roboton lévő kábeleknek, ezáltal jelentősen fokozza a rendszer élettartamát.

A megfelelő robotfelszerelések gyors és megbízható kiválasztása mindössze néhány lépésben
A robotfelszerelés-választó eszközzel a konfigurálás során jelentős mennyiségű idő és pénz takarítható meg. Az igus minden eddiginél könnyebbé teszi az ideális tápellátó rendszer kiválasztását. Az www.igus.hu/quickrobot oldalon ki kell választani a robot gyártóját, majd meg kell határozni a típust, a modellt és a felszerelni kívánt tengelyeket is. A robot és a tápellátó rendszer alkotóelemei ezt követően jól áttekinthető képen jelennek meg. A következő lépésben ki kell választani a visszahúzó rendszert, amelynek feladata, hogy a kábelek és csövek hurkolódását és beakadását megakadályozza és véd a mechanikus igénybevételektől. Ezt követően kerülhet sor a triflex R e-chain típusának és méretének kiválasztására. A rendszerhez opcionálisan további védőelemek és triflex R lánctagok is adhatók. A konfigurátor automatikusan létrehozza a rendszer alkotóelemeinek listáját, amely végül hozzáadható a bevásárlókosárhoz. További kattintásokkal az alkotóelemek CAD-rajzai, valamint a konfiguráció PDF-formátumú részletes ismertetése is megtekinthető.

Термины "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "цепи для кранов", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" и "yes" являются юридически защищенными товарными знаками компании igus® GmbH/Кельн в Федеративной Республике Германия и, если применимо, в некоторых зарубежных странах. Это неполный список торговых марок (например. зарегистрированные товарные знаки) компании igus GmbH или аффилированных компаний igus в Германии, Европейском Союзе, США и/или других странах или юрисдикциях.

igus® GmbH заверяет потребителя о том, что не предлагает продукцию компаний Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber и иных производителей электроприводов, которые упоминаются на данном сайте. Предлагаемые изделия под маркой igus® - это изделия производства компании igus® GmbH