Выберите место доставки

Выбор страницы страны / региона может влиять на различные факторы, такие как цена, варианты доставки и доступность продукта.

Выбрать место

После того, как Вы введете почтовый индекс, мы сразу же назовем Вам контактного сотрудника, в соответствии с Вашим запросом.

UA(RU)

Presse

У Вас есть вопросы? Нужен информационный материал?
Здесь можно скачать свежую пресс-информацию и готовые к печати фотоматериалы.
Также мы будем рады Вашему телефонному звонку, электронному письму или факсу!

Контакт с прессойХотите добавить себя в список рассылки для СМИ?

Пресс-релизы по местонахождению

Egyenesen a tekercsről: Az új chainflex kábeldobozoknak köszönhetően a szállítási költség 84 százaléka megtakarítható18.02.2021

A chainflex CASE dobozok révén a felhasználók gyorsan és költséghatékonyan gondoskodhatnak egy helytakarékos tárolórendszerről méteráruik számára

Az igus kifejlesztett egy új logisztikai megoldást a speciális energialánc-kábeleihez. A chainflex CASE segítségével a felhasználó többszörösen is megtakarítja kiadásait, mivel a kábeleket a futár helyett már egy csomagküldő szolgálat szállítja ki biztonságos, egymásra helyezhető dobozokban. Ezáltal nagymértékben csökkennek mind a szállítási, mind pedig a tárolási költségek. A kábeleket pedig egyenesen a dobozból lehet letekerni és a kívánt méretre vágni. A chainflex CASE dobozon található QR-kód ráadásul a kábel újrarendelését is gyorsabbá teszi.

Mostantól dobozban hozza őket egy csomagküldő szolgálat – az igus chainflex kábelek már tekercselt áruként érkeznek: a chainflex CASE dobozok formájában az igus egy igazán különleges logisztikai megoldást dolgozott ki a vállalat méterre kapható termékeihez. Ahelyett, hogy a szokott módon egy teherautó szállítaná ki a tekercselt árukat egy raklapon, az igus kábeleit már egy csomagküldő szolgálat hozza egy új, 50x45x40 centiméteres dobozban. „Így ügyfeleink a szállítási költségek akár 84 százalékát is megtakaríthatják” – fejtette ki Andreas Muckes, a chainflex kábelek termékmenedzsmentjéért felelős részleg vezetője. Ugyanakkor a chainflex CASE még több praktikus előnyt is kínál. A dobozok nemcsak könnyen szállíthatók, de egymásra is lehet őket helyezni, így az építés helyszínén gyorsan fel lehet állítani számukra egy egyedi tárolóhelyiséget. A chainflex CASE praktikus megoldást nyújthat azoknak a vállalatoknak is, amelyek nem rendelkeznek megfelelő kapacitással a kábelek nagy mennyiségben történő és költséges tárolásához, ezért kábeleiket egyszerű polcokon tárolják. Hiszen a doboz megvédi a kábeleket, ráadásul egy kifejezetten erre tervezett kábeldobnak köszönhetően egyszerűen, egyenesen a dobozból lehet őket kitekerni. A bonyolult anyagmozgatás és a költséges raklapemelő mellett a kábelletekercselő és az állvány is már mind a múlté. „Mivel a doboz teljes egészében hullámpapírból készül, rendkívül könnyű, mégis masszív és könnyedén újrahasznosítható” – mondta Andreas Muckes.

60 százalékkal gyorsabb újrarendelés
De mi a teendő, ha a dob már üres? Az igus erre is kitalált egy új megoldást. Minden dobozon található egy QR-kód, mely közvetlenül az igus webáruházára mutat. Így a kábel mindössze néhány kattintással újrarendelhető anélkül, hogy hosszasan kellene keresgélni a típusmegjelölés után. Az új chainflex CASE közvetlenül készletről és minimális rendelési mennyiség nélkül megrendelhető az igus vezérlő-, adat-, busz-, szervo- és mérőrendszerekhez, valamint motorokhoz készült vezetékeihez és kábeleihez. A kábelek maximális hossza 200 méter, míg tömegük legfeljebb 70 kilogramm. Az igus valamennyi kábelét kifejezetten energialáncokban való használatra tervezték, ráadásul mindegyiket tesztelték a vállalat 3800 négyzetméteres laboratóriumában. Ügyfeleink – az iparágban egyedülálló módon – 36 hónapos garanciát kapnak a kábelekre.

A következő videón megnézheti, milyen egyszerű is a chainflex CASE kezelése:
www.igus.hu/CF-case-video

Термины "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "цепи для кранов", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" и "yes" являются юридически защищенными товарными знаками компании igus® GmbH/Кельн в Федеративной Республике Германия и, если применимо, в некоторых зарубежных странах. Это неполный список торговых марок (например. зарегистрированные товарные знаки) компании igus GmbH или аффилированных компаний igus в Германии, Европейском Союзе, США и/или других странах или юрисдикциях.

igus® GmbH заверяет потребителя о том, что не предлагает продукцию компаний Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber и иных производителей электроприводов, которые упоминаются на данном сайте. Предлагаемые изделия под маркой igus® - это изделия производства компании igus® GmbH